FOLLOWERS

Προσωπική Σελίδα στο  Facebook

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

8ος ΕΤΗΣΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ EVABEAUTY STUDIES 2015 (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΚΟΜΙΚΣ)

“ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ-ΚΟΜΙΚΣ”

Θεμα : Poison ivy
Μαλλιά - Μακιγιαζ : Panos Kyrsavvas
Νύχια : Katerina Saroglou
Μοντέλο : Smaragda Soumaki

Είχα πάρει την 3η θέση  στο Μακιγιάζ και στα Μαλλιά , και 2η Total look στον Διαγωνισμό της Eva beauty ,με θέμα κόμικ και παραμύθια.
Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια πάνω στο επαγγελματικο μακιγιάζ και συγκεκριμένα για ένα τέτοιο σκοπό που το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και συγκεκριμένα διαγωνιστικό..

Τα προϊόντα  που χρησιμο ποιησα ηταν απο την Kryolan λογο τον υψηλων απαιτησεων, ο χρονος ηταν αρκετα πιεστικος και το αποτελεσμα θα επρεπε να ειναι τελειο για τα θα περναγαν απο σκαναρισμα, συν οτι θα γινοταν και επαγγελματικη φωτογράφηση μετά το διαγωνισμό.
Kryolan Professional Acua Color : https://gr.kryolan.com/

Ποια ηταν ομως η Poison ivy;
Έχει εμμονή με τα φυτά, βοτανική, και την οικολογία. Χρησιμοποιεί τις τοξίνες από τα φυτά για τις εγκληματικές δραστηριότητες της, τα οποία συνήθως στοχεύουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Δημιουργεί αγάπη φίλτρα που παγιδεύουν Batman,Superman , και άλλα ισχυρογνώμων άτομα. 
Κατά καιρούς, η Ivy δείχνει θετικη. Όταν Gotham City καταστρέφεται από σεισμό, παρά την καταπολέμηση της επί του εδάφους όπως και οι περισσότεροι από τους εχθρούς του Batman, κατέχει κυριαρχία πάνω Robinson πάρκο και την μετατρέπει σε ένα τροπικό παράδεισο. Δεκαέξι παιδιά που έχουν μείνει ορφανά κατά τη διάρκεια του σεισμού έρχεται να ζήσει μαζί της, όπως η ίδια συμπάσχει μαζί τους, έχοντας υποστεί μια τραυματική παιδική ηλικία εαυτό της. Νοιάζεται για αυτούς σαν γιους και τις κόρες, παρά τις συνήθεις μισανθρωπία της.








Προσωπικός λογαριασμός:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου