FOLLOWERS

Προσωπική Σελίδα στο  Facebook

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

FACE PAINTING - The Conjuring 2

Η έμπνευση μου φυσικά ήταν από την ταινία που ειδα πριν δυο εβδομαδες "The Conjuring 2" η δαιμονισμένη καλόγρια. Πολυ ωραία ταινία ,μπορώ να πω ότι υπήρχαν 4 με 5 σημεία κατά την διάρκεια της προβολής που σίγουρα θα τρομάζατε και εσείς , βέβαια έκανε λίγο κοιλιά άλλα είναι λογικό για είχε διάρκεια πάνω από 2 ώρες.
Χρησιμοποίησε εξ ολοκλήρου επαγγελματικά προϊόντα από την Kryolan και συγκεκριμένα την παλέτα με τα Acua Color όπως επίσης και φακούς επαφής από την Kryolan .



"The Conjuring 2" 
Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος.
Οι υποψήφιοι για Oscar Βέρα Φαρμίγκα (“Up In the Air,” τηλεοπτικό “Bates Motel”) και Πάτρικ Γουίλσον (ταινίες “Insidious”), επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων Λορέιν και Εντ Γουόρεν, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Kryolan Professional Acua Color : https://gr.kryolan.com/

Προσωπικός λογαριασμός:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου